The Shape Of Things To Come
Who we are

Passion for
Creation & Design.

περισσότερα
15 years and growing

Το πάθος μας οδηγεί

H The Shape είναι ένα 3D Studio Design που εδρεύει στη Θεσσσαλονίκη αναλαμβάνοντας έργα πανελλαδικά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πραγματώνοντας μελέτες σχεδιασμού οικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων, Bar-Cafe, ανεξαιρέτως μεγέθους, μεγάλα και μικρά, ανεξαιρέτως τόπου, από πόλη σε χώρα.

Η ιδρύση μας έγινε από τον Παναγιώτη Κλεισάρη, αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, το 2005. Από τότε, η φήμη μας άρχισε να εξαπλώνεται ως specialists και διαρκώς να αναπτύσσεται στη κατά παραγγελία δημιουργία διαφόρων έργων, το καθένα με τη δική του μοναδική ταυτότητα. Σκοπός μας πάντοτε, η δημιουργία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ανεξαρτήτως κλίμακας, σκοπού και προϋπολογισμού ενός έργου. Πάνω απ όλα, αγάπαμε να σχεδιάζουμε όμορφους χώρους οι οποίοι δένουν αρμονικά και λειτουργικά.

What we do

Η διαδικασία

Έπειτα από την επιμέτρηση του έργου, γίνεται η ανάλυση του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας βάση των δικών σας απαιτήσεων και της δικής μας εμπειρίας.

Στη συνέχεια, γίνεται η παρουσίαση με φωτορεαλιστικά σχέδια του χώρου σας βάση όσων ελέχθησαν. Αφού γίνουν τυχόν διορθώσεις στη μελέτη, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της μελέτης, εφαρμογής, και κατασκευαστικών σχεδίων που θα απαιτηθούν.

Creativity & Dedication

Η ομάδα μας

Δουλεύουμε με τους καλύτερους κατασκευαστές, τεχνίτες και ειδικούς. Με τα χρόνια, αναπτύξαμε δεξιότητες που διασφαλίζουν τον επιτυχή χειρισμό όλων των πτυχών ενός έργου. Η ομάδα μας είναι φιλόδοξη, αφοσιωμένη, έμπειρη και δημιουργική. Η συνεχής αναζήτηση εκτεταμένων πόρων με τα συνεργεία και τους κατασκευαστές, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης κάθε έργου.

Με κορυφαίους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, καθώς και ειδικούς τεχνίτες και καλλιτέχνες, έχετε στη διάθεσή σας τη σωστή ομάδα για να μετατρέψει το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Projects
We love design

όνειρα που παίρνουν μορφή

Όταν οι πελάτες μας περάσουν την πόρτα του νέου τους σπιτιού και αισθανθούν «σαν στο σπίτι μου», τότε ο στόχος μας έχει επιτευχθεί. Πιστεύουμε πως ο χώρος στον οποίο ζεις, έχει τεράστια σημασία.

Το σπίτι σας δεν είναι απλά ένα απόκτημα, είναι εκεί που περνάς τη ζωή σου, τις καλύτερες και χειρότερες ημέρες σου. Χρειάζεται να έχει νόημα και να λειτουργεί όπως πρέπει, να έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και να παραμένει πιστό στην αρχική του ομορφιά και σημασία.

τα έργα μας

Κριτικές

It has been an absolute pleasure working with The Shape to design the interior of my home in Maryland, USA. Mr.Kleisaris worked with me on a personal level to ensure that all the dreams I had for my new home could come true. He spent a lot of time with me, answering all my questions, and providing professional and artistic insight throughout the entire process. I could not possibly be any happier; the results are amazing!

Lisa & Demetris Maryland Suburbs Home

Αγαπητέ Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που μας άφησε άναυδους! Δημιούργησες έναν μοναδικό χώρο, ένα υπέροχο διαμέρισμα με στυλ και φινέτσα. Η δημιουργικότητα και το πάθος πάνω στην δουλειά σου είναι φανταστικές! Παρά τις δυσκολίες λόγω αποστάσεως κατάφερες να παραδώσεις το τέλειο για εμάς σπίτι και έκανες ένα όραμα πραγματικότητα!

Ευαγγελία & Αχιλλέας Σοφίτα, Θεσσαλονίκη

Αγαπητέ Πάνο, Μέσα από την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού μου κέρδισα 3 πράγματα:
Μια καλύτερη γνώση του ευατού μου, της καθημερινότητάς μου και των μικρών συνηθειών που κάνουν την ζωή πιο γεμάτη.Έναν υπέροχο χώρο για να ζω σύμφωνα με τα παραπάνω και ένα φίλο που είχε την υπομονή να ακούσει, την όρεξη να δημιουργήσει και τον επαγγελματισμό να δράσει όπως έπρεπε. Νιώθω τυχερός για την γνωριμία μας και σε ευχαριστώ από καρδιάς για τη συνεργασία.

Γιώργος Οροφοδιαμέρισμα, Θεσσαλονίκη

Φίλε και συνεργάτη Πάνο, την εμπιστοσύνη την κέρδισες με τη δουλειά σου και τον χαρακτήρα σου. Δημιούργησες ένα διαμάντι στη δυτική Θεσσαλονίκη. Εγώ, ο γιός μου και όλη η ομάδα του AFOU λαμβάνουμε ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από όλον τον κόσμο, πελάτες και μη, και θα θέλαμε να στα μεταφέρουμε ολόψυχα. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου προς εμάς για συνεργάτες σου σε αυτήν την υπέροχη δημιουργία. Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλες τις επιλογές και δημιουργίες σου.

Γιάννης & Σάββας AFOU Lounge Cafe-Bar, Θεσσαλονίκη

Ο καλύτερος των καλύτερων!!!! Η συνεργασία μου ήταν άψογη!! Έκανε τον σχεδιασμό μιας μοντέρνας κουζίνας για τον εκθεσιακό μου χώρο, ήταν πολύ γρήγορος και ακριβής για το έργο. Μη σκέφτεστε περισσότερο.... επιλέξτε τον Παναγιώτη Κλεισάρη.

Χαρά Εκθεσιακός χώρος κουζινών Alta Linea, Θεσσαλονίκη

O Παναγιώτης σχεδίασε το εσωτερικό του σπιτιού μας. Έκανε εξαιρετική δουλειά!!! Οι Ιδέες του ήταν γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, σωστός επαγγελματίας, γρήγορος και φιλικός. Οι προτάσεις του ήταν πολύ επιβλητικές!!! Σίγουρα τον συνιστώ να σχεδιάσει το τέλειο σπίτι για εσάς!!

Γαρυφαλλιά & Μιχάλης Μεζονέτα Γαλήνη, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Ο Παναγιώτης έκανε ανακαίνιση το διαμέρισμά μου. Του ζήτησα να σχεδιάσει ένα ήρεμο μοντέρνο χώρο. 'Εκανε περίφημη δουλειά!!! Όταν μου παρουσίασε τα τρισδιάστατα σχέδια για το πως θα γινόταν ο χώρος μου, συγκινήθηκα πολύ!!! 'Εκανε 100 φορές καλύτερο αποτέλεσμα απ'ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ!!! Τον ευχαριστώ για αυτό. Με βοήθησε σε όλο το project, νιώθω τυχερή που του ανέθεσα την δουλειά. Τον συστήνω, μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα!!!

Λαμπρινή Διαμέρισμα, Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Ο Παναγιώτης σχεδίασε τον εκθεσιακό μου χώρο επίπλων. Κατάλαβε πλήρως τις ανάγκες μου και σχεδίασε ένα χώρο ο οποίος εκπλήσσει τους πελάτες μου. Επίσης συνεργαζόμαστε σε αρκετές δουλειές. Σίγουρα τον συστήνω. Επαγγελματίας, δημιουργικός, έμπιστος. Είναι ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!

Γιάννης 'Εκθεση επίπλων Passas Design, Θεσσαλονίκη

Panagiotis renovated my apartment. He is the best!!!! He completely transformed my space. He surprised me, I didn't expect that result!!! When he presented me the 3D designs I was amazed!!! The result was exactly as planned. I recommend him, very professional, inspired, creative, passioned.

Ioannis Apartment Kavala

Μεγαλοπρεπής, καινοτόμος, αυθεντικός, μοναδικό design! Ήδη έχουμε προτείνει τον Παναγιώτη στους περισσότερους πελάτες μας, όταν οι επισκέπτες έρχονται να δουν τον χώρο μας, αμέσως ρωτούν ποιος ήταν ο σχεδιαστής.

Outstream Office Interiors Thessaloniki

I've worked with Panagiotis in a project together. He is very professional and empathetic to the needs of the client. The end project was great and he did a wonderful job to tie our art with the surrounding esthetics.